zoek in ons aanbod

Geef uw zoekcriteria in om een gedetailleerde lijst met panden te krijgen.

         

Prijs:
 - €


         100     200     300     400     500     600     700     +800
sorteren op prijs | datum | gemeente
Commercieel kantoor - Antwerpen
 Verkocht 

Verkocht : Commercieel kantoor te Antwerpen

Prachtig kantoorpand op commerciele ligging
Antwerpen: hoek Abdijstraat / Boomsesteenweg, kantoorpand van 124m², gelegen op een uitstekende ligging met veel passage. Pand mogelijk voor veel doeleinden. Keuken aanwezig. Kelders/archiefruimte 115m². Plannen kan u op aanvraag verkrijgen.
Villa - Hove
 Verkocht 

Verkocht : Villa te Hove

Zeer ruime villa met zuidtuin, rustig gelegen op een uitstekende locatie
HOVE omgeving Geelhandlaan: zeer ruime villa, rustig gelegen op een uitstekende locatie met tuin op het zuiden, 573m², 324m² bewoonbaar, woonkamer 69m², keuken, 2x bureau, 6 slaapkamers, 2 badkamers, zolder met vaste trap, kelders 100m², carport met poort, overal parketvloeren, cv gas met condesatieketel, natuurleien dak met 18cm isolatie, dubbel glas, op te frissen / te renoveren, epc 378 kWh/m², Wg, Vg, Gdv, Gvkr, Gvv, 03/455.60.03. www.pauwelsengels.be, Op aanvraag zenden wij u per e-mail (of post) een uitgebreide documentatie met extra foto’s. Bezichtiging uitsluitend op afspraak.
Villa - Boechout
 Verkocht 

Verkocht : Villa te Boechout

Gerenoveerde villa op TOPlocatie met mooie tuin
BOECHOUT omgeving Fruithoflaan: totaal gerenoveerde villa op toplocatie, rustig gelegen, mooie tuin, oppervlakte 711m², woonkamer 45m², keuken met eethoek, 4 slaapkamers, badkamer, dubbele garage, wasplaats, kelders, uitstekende isolatie, epc 183 kWh/m², Op aanvraag zenden wij u per e-mail een uitgebreide documentatie met foto’s en plannen. Bezichtiging uitsluitend op afspraak.
Appartement - Merksem
 Verkocht 

Verkocht : Appartement te Merksem

Appartement met 2 slaapkamers en garage
Dit instapklare appartement op de 2de verdieping is zeer centraal, doch rustig gelegen in een verzorgd gebouw en omvat volgende indeling: Inkomhal met vestiairekasten; apart toilet; ruime woonkamer op tegelvloer met veel lichtinval; open keuken; ingerichte badkamer met ligbad en 2 slaapkamers (9 en 14 m²). In de kelder is een private autostaanplaats mee inbegrepen. Een aanrader voor wie op zoek is naar een gezellig, fris appartement of een goede investering!

Te koop : Gebouw te Merksem

Appartementsgebouw
Dit hoogwaardig afgewerkte gebouw is rustig doch zeer centraal gelegen en omvat 4 appartementen en 4 inpandige garages. Op het gelijkvloers bevinden zich 4 aparte garages en de gemeenschappelijke berging/fietsenstalling. De 1ste verdieping omvat 2 appartementen. Appartement 1, met een oppervlakte van +/-80m², heeft een inkomhal; ruime woonkamer met open ingerichte keuken; berging/wasplaats; ingerichte badkamer met douche en 2 ruime slaapkamers. Appartement 2, met een oppervlakte van +/- 70 m² heeft een inkomhal; ruime woonkamer met open ingerichte keuken; badkamer met douche; berging en ruime slaapkamer (16 m²). Op de 2de Verdieping bevinden zich 2 identieke appartementen. De appartementen zijn afgewerkt met zeer kwalitatieve en energiezuinige materialen en beschikken over individuele meters. Weldra vrij van huurders maar de geraamde maandelijkse huuropbrengst is +/- € 2.850,00. Een aanrader voor wie op zoek is naar een opbrengsteigendom zonder renovatiewerken en een mooi rendement.

Prijs:  €750 000

Te koop : Appartement te Merksem

Prachtig appartement met garage
Dit hoogwaardig afgewerkte appartement is rustig doch zeer centraal gelegen in een verzorgd gebouw, op wandelafstand van winkels, park en openbaar vervoer. Het appartement omvat volgende indeling: Een inkomhal; ruime woonkamer op laminaatvloer met veel natuurlijke lichtinval; nieuwe open ingerichte keuken; ruime badkamer met douche; berging en ruime slaapkamer (16 m²). Dit instapklare appartement is afgewerkt met kwalitatieve en energiezuinige materialen en beschikt over individuele meters. Op het gelijkvloers is een garage voorzien dewelke optioneel bij te kopen is. Een aanrader voor wie op zoek is naar een leuk appartement in nieuwe staat!

Prijs:  €165 000

Te koop : Appartement te Merksem

Prachtig appartement met garage
Dit hoogwaardig afgewerkte appartement is rustig doch zeer centraal gelegen in een verzorgd gebouw, op wandelafstand van winkels, park en openbaar vervoer. Het appartement omvat volgende indeling: Een inkomhal; ruime woonkamer op tegelvloer met veel natuurlijke lichtinval; nieuwe open ingerichte keuken; ruime badkamer met douche; berging en 2 ruime slaapkamers (10 en 12 m²). Dit instapklare appartement is afgewerkt met kwalitatieve en energiezuinige materialen en beschikt over individuele meters. Op het gelijkvloers is een garage voorzien dewelke optioneel bij te kopen is. Een aanrader voor wie op zoek is naar een leuk appartement in nieuwe staat!

Prijs:  €179 000

Benedenwoning - Boechout
 Verkocht 

Verkocht : Benedenwoning te Boechout

recent gelijkvloersappartement met tuin
BOECHOUT: recent gelijkvloersappartement 90m² met degelijke afwerking, ruime tuin/terras 54m², bouwjaar 2007, woonkamer met open keuken (Miele toestellen)44m², 2 slaapkamers, badkamer, berging/wasplaats, grote garage met zolderruimte inbegrepen, cv gas, instapklaar, lage algemene kosten, epc 180kWh/m², Wg, Vg, Gdv, Gvkr, Gvv, Op aanvraag zenden wij u per e-mail (of post) een uitgebreide documentatie met foto’s en plannen. Bezichtiging uitsluitend op afspraak.
vorige pagina
1 .
2 .
3 .
4 .
5 .
6 .
7 .
8 .
9 .
49