Authentieke hoevewoning op uniek locatie

Vraagprijs: € 220 000 Beauregard La Rouquette
Deze prachtige authentieke hoevewoning met uniek zicht over de landerijen is gelegen net buiten het pittoreske dorp Beauregard in het departement LOT. In de omgeving kan men diverse historische plaatsen en bezienswaardigheden terugvinden. Het situeert zich in een idyllisch regionaal natuurpark en is gelegen langs de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella.
De woning heeft aanpalend een gastenverblijf en diverse bijgebouwen dewelke veel mogelijkheden geven.

Deze eeuwenoude hoeve met een bewoonbare oppervlakte van 140m² is gerenoveerd en omvat volgende indeling: Gelijkvloers: Ruime woonkamer met gezellige houtkachel, grote leefkeuken, badkamer met ligbad. 1Ste Verdieping: 3 ruime slaapkamers. De woning is gerenoveerd en oa. voorzien van vernieuwde elektriciteit en een geïsoleerd dak, bij de renovatie werden alle authentieke elementen goed bewaard gehouden, zoals de eikenhouten balken, vloeren en open haard.
Naast de hoofdwoning staat een bijgebouw dewelke is ingericht als "gïte". Dit gastenverblijf van 30m² omvat een ... woongedeelte met keuken en ingerichte badkamer met douche.

Op enkele kilometers bevindt zich het dorp Limogne-en-Quercy, waar alle faciliteiten zijn voorzien en zodoende dit toch een centraal gelegen stukje paradijs maken. Door de adembenemende sterrenhemel is Beauregard gekend als een zogenaamde "village étoilé".

Dit geheel is een echte aanrader voor wie op zoek is naar een unieke woning of buitenverblijf waar rust, natuur en cultuur een feit zijn maar biedt tevens mogelijkheden naar het uitbaten van een Bed and Breakfast / vankantiedomein.

Lees meer Verberg