Energiezuinige instapklare woning met 3 slaapkamers en een grote tuin

Vraagprijs: € 450 000 Brasschaat Prins Kavellei 55
Deze woning werd de afgelopen jaren vanbinnen en vanbuiten gerenoveerd, met energiezuinigheid en esthetiek in het achterhoofd. Omwille van zijn centrale ligging is de auto niet steeds nodig. Scholen, openbaar vervoer, het park, en het commercieel centrum van Brasschaat zijn allen op wandelafstand. 2 zij-ingangen maken het gemakkelijk voor fietsen en vuilnisbakken.
We denken aan een energetische renovatie van de gehele voorgevel in cortenstaal (2020), dak + ramen achteraan, badkamer, schilderwerken (2021), de binnenkant werd volledig gestript en opnieuw ingericht (2015-2018). Ook rolluiken en airco zijn aanwezig. Als we de woning binnengaan hebben we door de aanwezige sas een voordeliger energieverbruik. Verder is er ook een gastentoilet en toegang naar de kruipruimte.
Vervolgens komen we in de keuken, die voorzien is van alle comfort, zoals een vijf-pitsgasfornuis, microgolfoven, oven, koelkast, vaatwasser, en verder veel opbergmogelijkheden . De aansluitingen voor wasmachine en droogkast zijn verstopt in de ingemaakte kasten. ... In de gehele woning is gekozen voor een PU-gietvloer. Makkelijk in onderhoud, strak qua uitzicht, maar toch makkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen.
De leefruimte vormt 1 geheel met de keuken, en geeft via een schuifraam uit op het terras met tuin.
De woning is ZW georiënteerd en de tuin geniet de hele dag van zon maar dankzij het volwassen bomenbestand kan je ook voldoende schaduw opzoeken. Achteraan is er een tuinberging met een aparte toegang. De aanplanting is de tuin is gebeurd met het oog op veel privacy en klimaatbestendig groen.
Op de eerste verdieping hebben we vooraan de masterslaapkamer met inloopdressing. Achteraan zijn er twee slaapkamers, beiden voorzien van airconditioning en automatische rolluiken. De ruime badkamer in het midden bestaat uit een inloopdouche, WC en een badkamermeubel met dubbele lavabo. In de badkamer zorgt een driewandige opendraaiende dakkoepel voor veel licht en de mogelijkheid tot natuurlijke verluchting.
Energiezuinig (Energiescore B, 196 kWh/jaar)
Modern en instapklaar
Weinig onderhoud dankzij de PU gietvloer
Goede ZW oriëntatie
Videofonie met remote functie
Totaalrenovatie (2015-2021)
Elektriciteit conform
Oplaadpunt elektrische wagen op 250m
Makkelijk parkeren voor de deur
Neem vrijblijvend contact met ons op, www.immomatrix.be - 03/651.36.15, en laat u verrassen tijdens een bezoek ter plaatse!
ook voor meer informatie of een realistische waardebepaling kan u bij ons terecht.
Lees meer Verberg