Prachtige villa op ca. 5000m² grenzend aan het peerdsbos

Verkocht Brasschaat Bredabaan 75
Een karaktervolle villa gelegen op een gunstige locatie in centrum Brasschaat, verschillende toegangswegen en voorzieningen in de directe nabijheid. De villa is al jaren in gebruik als notariaat en heeft vele mogelijkheden.

We heten u welkom in de inkomhal/trappenhal met ontvangstruimte/bureel, gastentoilet en toegang tot de L-vormige living met zithoek voorzien van een openhaard en hierop aansluitend de eetkamer. De keuken geeft rechtstreeks toegang tot de tuin via het overdekt terras. Verder een handige wasplaats/berging en een binnenzwembad.
Een dubbele inpandige garage en toegang tot de ruime kelder onderverdeeld in een technische ruimte (ventilatie, technische installatie zwembad, verwarmingsketels,...), wijnkelder en ruime opbergkelder.

Op de eerste verdieping een nachthal met toegang tot 2 slaapkamers, badkamer, toilet en de hoofdslaapkamer met dressing en badkamervoorzieningen. Voorts een grote open ruimte met kitchenette dewelke nog verschillende slaapkamers kan herbergen.

De voortuin doet voornamelijk dienst als ... parking voor +/- 8 wagens, de achtertuin met terras en overdekt terras zorgt voor rust en groen en heeft een tuinberging.

- EPC label C
- Zonnepanelen aanwezig
- Binnenzwembad (te heractiveren)
- tuin met zuid-oost oriëntatie omgeven door groen
- vele parkeermogelijkheden
- momenteel in gebruik als kantoor en verhuurd voor onbepaalde duur

Bij interesse of voor een bezoek ter plaatse? 03/500.14.04 - hans@immomatrix.be
Lees meer Verberg