Vrijstaande woonst met handelsruimte te Essen

Vraagprijs: € 645 000 Essen Kerkstraat 88
Nabij het centrum van Essen op de hoek van de Kerkstraat en de Oude baan heb je een prachtig gebouw dat dienst doet als handelszaak en woonst. Een pand met potentieel voor wie er zijn zaak wil vestigen en waar je ook kan wonen. Tot eind augustus kan u nog terecht bij Optiek Michiels.
Het gelijkvloers is ingedeeld met vooraan de winkelruimte van +/- 65m², een berging en 4 parkeermogelijkheden voor klanten. Het privégedeelte bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een open keuken met veranda/eethoek en een ruime woonkamer met zitput en pelletkachel. Achter de keuken is nog een bijkeuken met voorzieningen voor wasmachine/droogkast. Buiten zit je gezellig onder het overdekt terras omgeven door een volledig aangelegde tuin. Naast de dubbele inpandige garage is ook nog een carport voor het plaatsen van fietsen.
Op de eerste verdieping hebben we de masterbedroom met zonneterras en een badkamer met dubbele lavabo, douche en toilet. De 2 kinderkamers hebben ook nog een afzonderlijke badkamer met ligbad/douche, toilet en dubbele lavabo. ... Onder dak hebben we nog een volledig afgemaakte en geïsoleerde zolder die dienst kan doen als slaapkamer, bureel, hobbyruimte, ....
- alarmsysteem met camera's
- EPC label C
- Elektriciteit niet conform AREI
- Asbestattest aanwezig
- centrale verwarming op stookolie (2000L) nieuwe brander
Voor uw bezoek ter plaatse of een gratis waardebepaling van uw woning, hans@immomatrix.be - 03/500.14.04
Lees meer Verberg