Karaktervolle woning in centrum Essen met prachtige tuin, 4 slaapkamers en commerciële ruimte

Vraagprijs: € 595 000 Essen Stationsstraat 115
Prachtig woonhuis in het centrum van Essen verborgen achter een commerciële ruimte met alle rust in de fantastische tuin en met garages, autostaanplaatsen bereikbaar via de achteringang. Openbaar vervoer, winkels, scholen,... allen bereikbaar op wandelafstand.

Verwelkomen doen we u in een majestueuze inkomhal met een ruime gastentoilet en de centrale traphal. In de gezellige leefruimte gaat u vele originele elementen terugvinden en kunnen genieten van de openhaard en een charmante eetkamer. De keuken dewelke hieraan grenst met zicht naar het terras/tuin is volledig uitgerust met alle hedendaagse toestellen. Verder hebben we een bijkeuken en een extra eetkamer/ontbijthoek. Het ruime terras en de tuin met een zuidoriëntatie zorgen ervoor dat u steeds kan genieten van een gezellige avond onder vrienden/familie. Een overdekt terras en de vele opbergmogelijkheden zorgen steeds voor alternatieven. Achteraan de tuin kan je de garage/carport voor 2 wagens, de tuinberging, en autostaanplaatsen terugvinden.
Op het tussenverdiep hebben we ... een multifunctionele ruimte (berging, bureau,...) met een lichtkoepel. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers langs de voorzijde. De masterbedroom met grote inloopdressing geniet van het zicht over de tuin. De grote badkamer bestaat uit een centraal vrijstaand ligbad, een dubbele lavabo, een grote inloopdouche en extra opbergmogelijkheden.

- groen dak aanwezig
- hoogrendementsketel op gas
- renovatieverplichting residentiele gebouwen van toepassing
- ruime kelder
- Instapklaar
- vele mogelijkheden voor kantoor, winkel of zelfstandige activiteit aan huis

Interesse? 03/500.14.00 - hans@immomatrix.be
Lees meer Verberg