PRACHTIG APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS EN ONDERGRONDSE STAANPLAATS

Verhuurd Mortsel Roderveldlaan 101 V6 B47
Residentie "Punt aan de Laan” is opgericht in 2015. Het appartement op de 6de verdieping, is gelegen aan de Westkant (achterzijde). Dit geeft een heerlijke namiddag- en avondzon.

Via een van beide liften in het gebouw, krijgt u toegang tot het appartement via een brand-en inbraakveilige deur. In de hal zijn maatkasten aanwezig voor garderobe en schoenen, alsook toegang tot aparte berging. Vanuit de centrale hal krijg je enerzijds toegang tot de woonkamer met open volledig ingerichte keuken en toegang tot het ruim terras, anderzijds tot het toilet en de nachthal. Via de nachthal is de badkamer te bereiken met douche, dubbele wastafel en wasruimte, alsook de beide slaapkamers welke eveneens toegang hebben tot het terras. In de ondergronds garage is een private staanplaats en een afgesloten gemeenschappelijke fietsenberging met 2 private fietshaken.

Het appartement is in uitstekende staat, nieuw opgeschilderd en een ideale plek voor wie centraal wil wonen, openbaar vervoer makkelijk bereikbaar is, doch rustig wil kunnen ... genieten op het aangenaam overdekt terras. Een aanrader!
Huurprijs: € 850 /m - Vaste kosten: € 75 /m - EPC: 82,53 kWh/m² jaar
Lees meer Verberg