Prachtige villa op toplocatie

Verhuurd Kalmthout Hortensiadreef 40
Riante villa met kantoor/praktijkruimte, prachtig gelegen op een perceel van 2.622 m², in de groene, residentiële wijk "Dennendael", nabij het centrum van Heide.

Het gebouw omvat 2 delen: enerzijds de woning met op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet; ruime L-vormige living op parket/natuursteen voorzien van sfeervolle open haard en directe toegang tot ZW-terras en de mooie tuin; een volledig ingerichte, Amerikaanse leefkeuken; wasplaats/berging; 2 slaapkamers met centrale badkamer en een inpandige dubbele garage. 1Ste Verd.: Een slaapkamer (20m²) en de riante masterbedroom met inloopdressing en luxueus ingerichte badkamer. Deze fantastische woning is afgewerkt met kwalitatieve en energiezuinige materialen, het epc heeft een score van 248 kwh/m².

Anderzijds komt u via een doorloophal in het nieuwe bijgebouw, bestaande uit 4 verdiepingen. De kelderetage omvat de technische en sanitaire ruimte. Op het gelijkvloers bevindt zich het unieke wellnessgedeelte dat een paradijselijk gevoel geeft en voorzien is van een ... binnenzwembad en jacuzzi. Hierboven bevinden zich 2 verdiepingen, momenteel ingericht als kantoorruimte en voorzien van prachtige elementen. Deze ruimtes geven ook voor andere doeleinden veel mogelijkheden.

Rondom ligt een mooi aangelegde, zuid-west georiënteerde tuin voorzien van een ruim terras en buitenzwembad. De tuin biedt een oase van rust en privacy. Vooraan zijn meerdere parkeerplaatsen voorzien.

Een aanrader voor wie op zoek is naar een eigendom met mogelijkheden waar ruimte, genieten en comfort belangrijk zijn!!
Lees meer Verberg