Goed onderhouden laagbouwwoning met 4 slaapkamers en prachtige tuin in Hoogboom te Kapellen

Verhuurd Kapellen Claessensdreef 18
De woning is gelegen op een uitstekende locatie, vlakbij winkels, het station, scholen en openbaar vervoer. De grote tuin zorgt er samen met de locatie voor dat je in een oase van rust zit.

Indeling op het gelijkvloers: inkomhal, aparte bergruimte met ingemaakte kast en trap naar de bovenverdieping, toegang naar de kelder (+/- 12 m²), 2 grote slaapkamers met laminaatvloer voorzien van rolluiken en een badkamer met douche, lavabo en toilet. Lichtrijke woon/eetkamer met tegelvloer en houtkachel. Aparte keuken voorzien van een zithoek, ingericht met ijskast, gootsteen, elektrisch kookvuur, dampkap en oven. Aansluitend aan de keuken is er een veranda.

op de 1ste verdieping: Zolderruimte (leef/speelruimte) en 2 slaapkamers.

Via de oprit is de garage bereikbaar, deze heeft een oppervlakte van +/- 90 m² met een dubbele ingang wat veel mogelijkheden biedt.
Verder heeft men vanuit de veranda toegang tot de grote tuin met terras, ruim tuinhuis en een opslagplaats voor brandhout.

Er worden momenteel nog extra isolatiewerken ... uitgevoerd op de bovenverdieping alsook de plaatsing van een nieuwe condensatieketel zodat de EPC-waarde gunstig zal zijn bij aanvang van de huur.

Contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek ->> Evi Raemdonck - Immo Matrix 03/500.14.00

Lees meer Verberg