Prachtige villa op droomlocatie

Verkocht Schoten Buizerddreef 6
Bent U op zoek naar rust, natuur en uniek wonen, dan kan deze schitterend gelegen villa u veel bieden! De woning is gelegen op een perceel van 4285 m² in een doodlopende, residentiële straat, grenzend aan het “Peerdsbos”, het oude, bekende wandelbos.

Deze charmante woning omvat volgende indeling:
Gelijkvloers:
Inkomhal met gastentoilet; berging/vestiaire; riante woonkamer op parketvloer en zithoek met open haard en mooi zicht op de tuin; ingerichte leefkeuken voorzien van een "Lacanche" gasfornuis, directe toegang tot het terras en een aanpalende berging; 2 ruime slaapkamers (14 en 18m²), waarvan 1 met douchekamer. Naast de woning bevindt zich het garagecomplex met dubbele automatische sectionaalpoort.

1Ste Verdieping:
Nachthal; ingerichte badkamer met douche en jacuzzi bad; ingerichte inloopdressing en de masterbedroom (32m²) op parketvloer.

De woning is hoogwaardig afgewerkt met kwalitatieve en energiezuinige materialen en beschikt oa. over een geïsoleerd dak, muurisolatie, vernieuwde cv-installatie, nieuwe ... vloeren, .. .

De mooi aangelegde, zuidwest georiënteerde tuin biedt een oase van rust en privacy en is voorzien van een terras; tuinberging en lounchehoek.

Overtuig uzelf van de ligging, afwerking en ruimtes tijdens een bezoek ter plaatse!




Lees meer Verberg