Leuke ruime starterswoning met tuin te Ekeren-centrum

Onder voorbehoud Antwerpen Oorderseweg 42
Deze fantastische woning met twee slaapkamers is rustig gelegen en op wandelafstand van centrum Ekeren met winkels, openbaar vervoer, scholen, zwembad De Schinde en verschillende invalswegen.

Via de inkomhal/traphal betreden we de woning. Vooraan een fijne zithoek met authentieke haardmantel, ruime leefruimte met open keuken. Deze open keuken met voldoende eetruimte grenst via een schuifraam aan het terras met tuin. Een gastentoilet en toegang tot de kelder is rondom de traphal. Op de eerste verdieping hebben we een grote slaapkamer en de ruime badkamer/wasplaats. Op de tweede verdieping een "studio" met slaapkamer en zithoekje dewelke kan opgedeeld worden in 2 slaapkamers.

De woning heeft een fijne indeling met veel lichtinval, dubbele beglazing, zonnepanelen met groenestroomcertificaten, HR condensatieketel op gas, elektriciteit conform AREI. Omwille van het EPC is de renovatieverplichting van toepassing, toch enorm energievriendelijk. Een derde slaapkamer voorzien behoort tot de mogelijkheden. Op zoek naar een instapklare ... woning waar je toch nog eigen accenten kan leggen? 03/500.14.04 - hans@immomatrix.be



Lees meer Verberg