Ruime bel-etage woning met 3 slaapkamers en tuin

Onder voorbehoud Antwerpen Pachthoevelaan 26
De woning is gelegen in een rustige wijk te midden het groen naast de Oude Landen en het veltwijckpark. Het centrum van Ekeren met zijn winkels, scholen en verschillende invalswegen in de korte nabijheid. Openbaar vervoer zoals trein en bus op wandelafstand.
We mogen jullie verwelkomen in een ruime inkomhal met vestiaire. Aansluitend de garage met een aparte technische ruimte. Een ruime wasplaats met directe toegang tot de tuin. Een aangename tuin met weinig inkijk en een praktisch tuinhuis.
Op de eerste verdieping een ruime leefruimte met veel natuurlijke lichtinval en aansluitend de uitgeruste goed onderhouden keuken met toegang tot het terras waar u heerlijk kan tafelen. Het gastentoilet met handenwasser bevindt zich in de hal.
Het slaapgedeelte is op de tweede verdieping. Hier zijn er 3 slaapkamers waarvan 2 ruime slaapkamers en 1 kinderkamer. Verder nog een badkamer met douche en lavabo.
- EPC label C
- dak geïsoleerd
- ramen deels vernieuwd
- recente verwarmingsketel op gas
- rustige locatie nabij het groen

Voor ... uw bezoek ter plaatse of een gratis schatting van uw eigendom 03/500.14.00 - hans@immomatrix.be Lees meer Verberg