Halfopen BEN nieuwbouw woning uitstekend gelegen te Boechout (onder registratierechten)

Verkocht Boechout Koekoekstraat 5
Deze halfopen bebouwing (bouwjaar 2018) is uiterst rustig gelegen in de nieuwe groene verkaveling tussen Boechout en Vremde, nabij Lier. De woning staat op één van de grootste kavels van deze wijk. Bovendien heeft deze alles wat je van een duurzame woning zou verwachten!

De inkomhal met gastentoilet geeft toegang tot de ruime woonkamer met veel natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen. Achteraan bevindt zich de open keuken volledig ingericht met toestellen, een Boretti gasfornuis, een spoeleiland afgewerkt met Dekton werkblad, hetwelk vuur-en krasvast is!
Via de houten trap bereiken we de eerste verdieping met 4 mooie slaapkamers en 2 badkamers; een badkamer met ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche alsook een 2de douchekamer met inloopdouche en lavobomeubel, alsook een apart toilet.
Op de tweede verdieping bevindt zich nog een zolderruimte met het ventilatiesysteem en de extra grote warmwaterboiler, ideaal om nog in te richten als 5de slaapkamer of extra polyvalente ruimte!
De mooi aangelegde tuin met groot ... terras en tuinhuis is te bereiken via het grote schuifraam in de woonkamer alsook via de bijkeuken. De bijkeuken bevat ruimte voor extra koelkast, aansluitingen voor droog-en wasmachine. De garage is voorzien van een sectionale poort met afstandsbediening en bevat alle aansluitingen van nutsvoorzieningen en zonnepanelen. Voor de garage biedt de oprit nog een private autostaanplaats.
De ruime woning heeft dankzij de zonnepanelen, optimale isolatie en warmtepomp een uiterst lage energiekost!

Aanrader! Nog even de hoogtepunten op een rij:
- Ligging en échte halfopen bebouwing met zij toegang naar de tuin
- BEN (Bijna Energie Neutrale) woning: EPB: E-peil 18!! (29 kWh/m²)
- Optimaal geïsoleerd
- 2 Prachtige badkamers
- 4 volwaardige slaapkamers + mogelijkheid tot 5e slaapkamer
- 18 zonnepanelen (terugdraaiende tellers)
- Warmtepomp
- Regenwaterput
- Vloerverwarming op de volledige gelijkvloerse verdieping
- Kurkvloer in de slaapkamers
- Op maat gemaakte vliegenramen, ook voor de schuifdeur
- Alarmsysteem met rookmelders gekoppeldLees meer Verberg