Goed onderhouden woning met 3 slaapkamers en garagebox

Verkocht Brasschaat Braam 20
Gelegen in woonwijk "Het Leeg-Rietbeemden" nabij het centrum van Brasschaat vinden we deze zeer goed onderhouden woning. Deze woning in de rij, gelegen aan een wandelpad, geniet van de rust in de omgeving en ligt op een compact perceel van 187 m², zuid georiënteerd.
Op het gelijkvloers hebben we een ruime inkomhal met veel opbergkasten en het gastentoilet. De leefruimte met een gezellige houtkachel is voorzien van veel licht en geeft toegang tot de half open keuken vooraan. Via de schuifraam achteraan komen we op het gezellig terras met zonnetent. De groene tuin is op zijn beurt voorzien van een handige tuinberging. Op de eerste verdieping vinden we 3 slaapkamers, een berging, een badkamer met douche en aansluitingen voor wasmachine/droogkast en een apart toilet. Op de tweede verdieping nog een ruime 3de slaapkamer, een bureau/slaapkamer en nog meer berging. Op 20m van de woning heb je nog een ruime garagebox en voldoende parkeergelegenheid.
Zeer goede staat van onderhoud
Meer informatie, een realistische waardebepaling of een ... bezoek ter plaatse? www.immomatrix.be - 03/651.36.15 Lees meer Verberg