Charmante HOB met tuin en garage nabij centrum Brasschaat

Verkocht Brasschaat Bergstraat 36
Half open bebouwing met 3 slaapkamers gelegen in een rustige straat nabij het centrum van Brasschaat. Met scholen, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen, winkels, kinderopvang,... en het groene karakter van de gemeente een ideale gezinswoning.

De inkomhal met gastentoilet en traphal geeft ons toegang tot de ruime lichte leefruimte in L-vorm. Aansluitend een degelijke keuken met bijkeuken/berging/wasplaats en toegang tot het overdekt terras en de leuke tuin met zuidoost oriëntatie. Opbergplaats kan je vinden in de tuinberging achteraan of de garagebox.
Op de eerste verdieping vinden we twee ruime slaapkamers, een kinderkamer/bureel en de badkamer uitgerust met ligbad, douche, toilet en dubbel lavabomeubel. De zolder bereikbaar via een vlizotrap kan dienstdoen als extra berging.

De woning kent een ideale indeling met veel licht, dubbele beglazing en wordt verwarmd met een zuinige recent vernieuwde hoogrendementsketel (2020), elektriciteit conform AREI. Op zoek naar een instapklare woning waar je toch nog eigen accenten kan ... leggen? 03/651.36.15 - info@immomatrix.be
Lees meer Verberg