Ruime woning met zwembad en parktuin in centrum Brasschaat

Verkocht Brasschaat De Borrekenslei 149
In centrum Brasschaat, op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer, scholen en het park van Brasschaat maar ook gemakkelijk bereikbaar via verschillende invalswegen is deze deels gerenoveerde ruime woning met 5 slaapkamers, zwembad en prachtige parktuin terug te vinden.

Verwelkomen doen we via de inkomhal met vestiaire en gerenoveerde gastentoilet. De ruime leefruimte in L-vorm met gezellige openhaard is voorzien van veel licht, de aangrenzende keuken volledig geïnstalleerd met bijkeuken/wasplaats. Het overdekt terras doet u uitkijken over de tuin.

Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en een gerenoveerde badkamer met ligbad, douche, lavabo en toilet. De tweede verdieping onder het dak herbergt nog 2 extra slaapkamers en een zolderruimte.

De oprit met parkeergelegenheid aan de straat geeft toegang tot de afgesloten garagebox. Achter de garage de technische installatie van het zwembad (9x5m) met zonnecollectoren op het plat dak en ruimte om u om te kleden. Hieraan grenzend de veranda met opnieuw een ... gezellig ingebouwde openhaard/BBQ en schuiframen die volledig openkunnen om extra te genieten van de tuin en het zwembad. Ideaal om te ontspannen met familie en vrienden of om gezellig te verzamelen rond de BBQ.

- Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing (https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen)
- rolluiken aanwezig
- zwembad met zomer/winterzeil
- alarmsysteem

Interesse? 03/500.14.04 - hans@immomatrix.be
Lees meer Verberg