Ruime HOB met 3 slaapkamers op centrale ligging

Verkocht Hoevenen Lindenlaan 2
Deze vernieuwde, instapklare woning is centraal doch rustig gelegen in een gezellige woonwijk aan de rand van centrum Kapellen/Hoevenen en op wandelafstand van parkdomein "het Rood".
Indeling: Glvl: Inkomhal; inpandige garage met automatische poort; berging/hobbykamer; cv-ruimte met vernieuwde condenserende Cv-installatie.
1Ste Verd.: Hal met vestiaire en vernieuwd gastentoilet; ruime woonkamer van 30 m² op laminaatvloer; ingerichte keuken voorzien van kwalitatieve inbouwtoestellen, een gasfornuis en directe toegang tot het aangebouwde terras van +/-15 m². 2De Verd.: Nachthal; 3 slaapkamers op laminaatvloer en recent gerenoveerde badkamer met douche en toilet.

De woning is afgewerkt met hoogwaardige en energiezuinige materialen en beschikt oa. over een vernieuwd, geïsoleerd dak (2018) - vernieuwde cv op aardgas - airco - rolluiken - dubbele beglazing - alarmsysteem - vernieuwde elektriciteit (conform tot 2044) en zonnepanelen met bijbehorende certificaten. Achteraan is een ruime Zuid-gerichte tuin met terras en tuinberging ... voorzien, dewelke tevens te bereiken is via een zij-ingang.
Een aanrader voor wie op zoek is naar een kwalitatieve en ruime gezinswoning op een rustige locatie!
Lees meer Verberg