Landhuis nabij het centrum van Putte-Kapellen in een rustige doodlopende straat

Onder voorbehoud Kapellen Eggenlaan 5
Goedgelegen vrijstaande woning nabij centrum Putte (Kapellen), openbaar vervoer, winkels en scholen. Centraal toch rustig gelegen nabij het groen op een perceel van 534 m² met grote tuin en handige oprit met garage.
De woning is toegankelijk via de inkomhal met gastentoilet. Van hieruit heb je toegang tot het bureel (slaapkamer) en de woonruimte met eet- en zithoek. Gezellig verwarmen kan je je aan de pelletkachel. De keuken heeft zicht op de tuin en een doorgang naar de veranda. Badkamer voorzien van inloopdouche. Ruime slaapkamer. In de aparte berging kan je de aansluitingen vinden voor wasmachine/droogkast. Achteraan een onderhoudsvriendelijke tuin met prachtig zonneterras. De garage is voorzien van een nieuwe automatische sectionaalpoort. Op zolder, toegankelijk via een vlizotrap kan je nog een slaapkamer inrichten.
- CV op gas + Pelletkachel
- alarmsysteem
- automatische rolluiken
- beveiligde voordeur
- kunstgras
- Elektriciteit conform
Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen tijdens een bezoek ter ... plaatse! ook voor meer informatie of een realistische waardebepaling kan u bij ons terecht - www.immomatrix.be - 03/651.36.15,


Lees meer Verberg