Woning met 4 slaapkamers, zij-ingang en tuin

Vraagprijs: € 239 000 Kapellen Winkelhaakstraat 14
Deze half-open woning is rustig gelegen in een enkelrichting straat tussen het centrum van Kapellen en Mariaburg. Rustig gelegen en toch alle voorzieningen in de omgeving, apotheek, supermarkt, winkels, op- en afrittencomplex leugenberg, treinstation Kapellen,....

De woning is gelegen op een perceel van 249 m² met een aangename tuin en fijne west oriëntatie. We vallen onmiddellijk met de deur in huis en betreden de woning via de woonkamer. Voorts hebben we de eetruimte die overgaat in een ruime open leefkeuken voorzien van veel licht. Centraal naast de trap hebben we een op- en onderkamer(kelder). Achter de keuken is er nog een badkamer met ligbad, een gastentoilet en een wasplaats/berging die uitgeeft op de serre en tuin. De tuin is ook steeds bereikbaar via een zij-ingang.
Op de verdieping onder het vernieuwde dak hebben we 4 slaapkamers, 2 ruime kamers vooraan en 2 kinderkamers met veluxen.

De woning kan wat opgefrist worden, ideaal voor zij die graag hun eigen accenten leggen of zelf de handen uit de mouwen steken.

- ... EPC label E - renovatieverplichting van toepassing
- P&G score - Klasse B
- Goede bereikbaarheid - Mobiscore 8.3/10

Plan uw bezoek en ontdek de verschillende mogelijkheden.
03/500.14.00 - hans@immomatrix.be
Lees meer Verberg