Prachtig afgewerkte woning

Verkocht Schoten Korte Braamstraat 21
Deze schitterende woning is centraal gelegen aan de rand van centrum Schoten, tegenover het gemeentepark. De aanpassingen aan de Hoogmolenbrug zorgen ervoor dat het bovendien zeer rustig gelegen zal zijn.
De volledig gerenoveerde woning omvat volgende indeling:
Gelijkvloers: Inkomhal met "steel look" deur; ruime woonkamer op parketvloer met een ingebouwde gashaard; ingerichte, open keuken voorzien van kwalitatieve inbouwtoestellen en een gasfornuis, een eethoek met directe verbinding naar het mooi aangelegde loungeterras; berging/wasplaats en gastentoilet.
1ste Verd: Vernieuwde, charmante badkamer met dubbele wastafel, toilet, inloopdouche en designbad ; 2 ruime slaapkamers (11 en 20 m²) op laminaatvloer, waarvan 1 met een gashaard.

Achteraan is de tuin omgetoverd tot een gezellig, zonnig loungeterras hetwelk u direct een relaxed gevoel en oase van rust en privacy geeft. Tevens is er een grote berging of hobbyruimte voorzien.

Deze woning is afgewerkt met energiezuinige en kwalitatieve materialen en beschikt over oa. ... nieuwe elektriciteit (conform), video-parlofoon, een energiezuinige Cv-installatie, isolerende beglazing en een zeer smaakvolle inrichting.

Overtuig uzelf van de ruimtes, de charme en hoogwaardige inrichting tijdens een bezoek ter plaatse!
Lees meer Verberg